Beste lezers,

Hierbij alweer een nieuwe editie van onze nieuwsbrief. Ditmaal over de problemen met het giftige PFOA, de kruistocht tegen Nederlandse tradities, anoniem solliciteren bij de provincie en het oppotten van geld door het provinciebestuur. Klik hier om de nieuwsbrief te openen. Veel leesplezier! 

mailing.jpg

Beste lezers,

Hierbij een speciale editie van de nieuwsbrief in verband met de verkiezingen voor de Tweede Kamer, van woensdag 15 maart. In deze editie bijdragen van de Zuid-Hollandse kandidaten Henk de Vree (op plaats 24 van de kieslijst), Jeffrey Rijken (#33), Tessa Dulfer (#38) en Ed Braam (#40). Ook komen twee Zuid-Hollandse vrijwilligers aan het woord. Klik hier voor het openen van de nieuwsbrief. Veel leesplezier!

gelijke-rechten.jpg

De PVV in Zuid-Holland doet niet mee aan het toneelstukje in het kader van internationale vrouwendag. PVV-Statenlid Tessa Dulfer: “Op woensdag 8 maart organiseert de provincie een ontbijtbijeenkomst om stil te staan bij vrouwendag. De PVV is fel verdediger van de rechten voor vrouwen. Burka’s, hoofddoekjes, vrouwenbesnijdenis en andere vormen van vrouwenonderdrukking zijn onacceptabel!”

Lees meer: PVV: Organiseren bijeenkomst voor vrouwendag een gotspe

mailing.jpg

Beste lezer,

Hierbij de nieuwste editie van onze nieuwsbrief. Ditmaal aandacht voor de campagne, schoon drinkwater en de veren van het CDA. Klik hier om de nieuwsbrief te openen. Veel leesplezier!

windmolens.jpg

De fracties van PVV en 50PLUS zijn niet te spreken over de rol van het CDA in het winddossier. PVV-Statenlid Jeffrey Rijken: “Het CDA heeft twee weken geleden in een ronkend persbericht aangekondigd met een voorstel te komen om windturbines bij Technopolis en de Balij te schrappen. Maar als het puntje bij paaltje komt, blijken de beloftes van het CDA niet meer dan gebakken lucht!”

Lees meer: PVV en 50PLUS: Hypocrisie CDA in winddossier kwalijk