De PVV slaapt niet mee

Komend weekend organiseert de provincie een kennismakingsbijeenkomst voor de nieuwe statenleden van de provincie Zuid-Holland. De PVV erkent het belang van een goede introductie van werkzaamheden voor de nieuwe statenleden. Daarbij hoort ook een programma waarbij de statenleden elkaar goed leren kennen zodat er een constructieve en werkzame sfeer ontstaat voor de komende vier jaar.

De provincie heeft echter besloten om alle statenleden een overnachting aan te bieden in Rockanje. De PVV doet aan die flauwekul niet mee. Fractievoorzitter Henk de Vree: "De PVV vindt deze overnachting een klassiek voorbeeld van het verspillen van belastinggeld. Het gaat misschien om een beperkt bedrag van een paar duizend euro maar met dit bedrag hoeft een bijstandsmoeder een jaar niet naar de voedselbank of kunnen ouderen een paar uur extra huishoudelijke hulp krijgen. De PVV gaat zo niet met belastinggeld om".

De PVV zal daarom aanstaande vrijdag uit protest niet blijven overnachten in een hotel op kosten van de belastingbetaler.