Bart Privé - home

De PVV in Zuid-Holland staat voor weloverwogen besluiten.

PVV-Statenlid en woordvoerder Verkeer Bart Privé heeft tijdens de voorlichtingsbijeenkomst van de Provinciale Adviescommissie Leefomgevingskwaliteit (PAL) en in een brief vragen gesteld aan de PAL over het advies, dat zij gegeven heeft aangaande de MER-procedure m.b.t. de Duinpolderweg.

Read More

De PVV in Zuid-Holland eist opheldering van de Commissaris van de Koning naar aanleiding van het betichten van de PVV-fractie als leugenaars. Fractievoorzitter Henk de Vree: “Twee weken geleden heb ik vragen gesteld over de straatterreur van Marokkaanse jongeren in Maassluis. In plaats van onze vragen te beantwoorden, beschuldigde de Commissaris van de Koning ons van “onwaarheden” in onze vragen, van leugens dus”.

Tijdens de vergadering van Provinciale Staten van 12 oktober probeerde de PVV door middel van mondelinge vragen duidelijkheid te krijgen over deze zogenaamde “onwaarheden”, maar de Commissaris gaf daarop niet thuis. PVV’er De Vree: “Ik voer graag een debat, liefst op het scherp van de snede. Maar ik laat mij en mijn fractie niet uitmaken voor leugenaar, door niemand niet!”.

De PVV-fractie stelt daarom de mondelinge vragen nogmaals, nu via de schriftelijke weg. Hopelijk zal deze beantwoording meer inhoud hebben dan de beantwoording van onze mondelinge vragen en de schriftelijke vragen over de Marokkaanse straatterreur in Maassluis.

Read More

Op maandag 12 oktober zal de regenboogvlag worden opgehangen bij het Provinciehuis te Den Haag. Dit naar aanleiding van Coming Out Day, een dag eerder. De PVV steunt het hijsen van de vlag; wat onze fractie betreft kan de regenboogvlag makkelijk de vlag van de Europese Unie vervangen. Toch zet de PVV vraagtekens bij de motivatie van deze actie.

PVV-Statenlid Jeffrey Rijken: “Het is stuitend dat uitgerekend D66 oproept tot het hijsen van de regenboogvlag. Bij de naam D66 denk ik toch eerder aan het importeren van honderdduizenden aanhangers van een misdadige ideologie genaamd de islam. Niet zelden roepen moslims op om homoseksuelen van een flatgebouw te gooien, bij voorkeur met hun hoofd naar beneden!”

PVV’er Bart Privé vult aan: “Met het ophangen van een vlag komt er niet automatisch een einde aan homohaat. De PVV is van mening dat partijen zoals D66 zich beter kunnen richten op de bestrijding van homohaat, veelal afkomstig vanuit islamitische hoek”.