PVV Zuid-Holland: Snel debat over komst duizenden asielzoekers

De PVV in Zuid-Holland wil aanstaande woensdag een debat met de commissaris van de Koning over de komst van nog eens duizenden asielzoekers naar onze provincie. Fractievoorzitter Henk de Vree: “De commissaris heeft in de media geroepen dat er dit jaar duizenden extra asielzoekers moeten worden opgevangen in Zuid-Holland. We hebben al meer dan genoeg problemen met groepen immigranten en onze burgers zitten echt niet op nog meer problemen te wachten. Een absurd plan!”

De afgelopen maanden is Zuid-Holland, net als de rest van Nederland, geconfronteerd met de toestroom van vele duizenden asielzoekers. Een groot deel van onze provincie zit helemaal niet te wachten op de komst van deze asieleisers. PVV’er De Vree gaat verder: “De commissaris weigert aan te geven waar de duizenden asielzoekers zullen worden opgevangen. Gemeenten hebben geen keuze, en moeten toegeven aan de ijzeren wil vanuit het provinciehuis. De opvangplannen worden hoe dan ook doorgedrukt, voor een tegenstem is geen ruimte. Het is ongelooflijk!”

De Partij voor de Vrijheid zal in het interpellatiedebat van woensdag 3 februari een krachtig geluid laten horen tegen de opvang van nog meer gelukszoekers in onze provincie.