PVV: Commissaris zakt compleet door het ijs

De PVV in Zuid-Holland heeft met verbazing kennisgenomen van de nieuwjaarstoespraak van de Commissaris van de Koning. Fractievoorzitter Henk de Vree: “De toespraak had helaas maar drie onderwerpen, te weten: vluchtelingen, vluchtelingen en nog eens vluchtelingen. Stuitend!”

De Commissaris begaf zich zoals hij dat zelf beschreef “op krakend ijs”. De PVV is van mening dat de Commissaris zich op heel dun ijs heeft begeven door een nieuwjaarstoespraak te houden die niet strookt met de werkelijkheid.

PVV’er De Vree: “Er wordt een verhaal aangehaald over hoe geweldig de komst van vluchtelingen wel niet is. Alle gemeenten worden opgeroepen, of eigenlijk gedwongen, om nog veel meer gelukszoekers op te nemen. Mensen die gelukszoekers niet met open armen ontvangen worden neergezet als domme, angstige en vooral niet goed geïnformeerde mensen. Predikant Smit kan beter in de kerk weer belerende teksten verspreiden maar in de provincie Zuid-Holland zitten we daar niet op te wachten”.

De PVV kan zich totaal niet vinden in de woorden van de Commissaris en zal blijven strijden tegen het wereldvreemde gedrag van onze Commissaris.